SKAVEREN
Toms grootste liefde is eten en daarom maakt hij met veel plezier het online culinaire programma Skaveren. Skaveren is onafhankelijk, puur, rauw en oprecht. Hij wil graag onafhankelijk blijven, maar dat kan alleen maar met jullie hulp dus steun Tom en klik op de blauwe back me!
STEUN SKAVEREN EN TOM
U mag Tom en zijn Skaveren steunen, graag zelfs. Dat kan via Backme, een crowdfundingsplatform vooral gericht op mediamakers. Eerst zien wat Skaveren is, scroll naar beneden voor diverse afleveringen of ga direct naar skaveren.backme.org
Skaveren in volgelvlucht
Geen tijd om alle filmpjes te bekijken, zie hier het beste van alle afleveringen in nog geen drie minuten
Bond en Smolders
Al jaren een begrip in Utrecht en omstreken, bakkerij Bond en Smolders. Hier wordt nog echt alles ambachtelijk gemaakt
De verboden kaas van Sardinië
Dit stond al lang op de wensenlijst van Tom. Het eten van de Casu Marzu en het filmen van het verhaal achter deze ietwat aparte kaas met levende maden erin.
Remeker kaas
Bijzondere kaas van een bijzondere boerderij en van hele bijzondere koeien mét hoorns
Skaveren bij de laatste dagen van Chez Jaqueline
Het meest iconische Utrechtse restaurant is niet, maar wij waren bij de laatste dagen
Het Geheim van Bond en Smolders
Schrijven kan Tom ook en zijn eerste boek gaat over bakkerij en patisserie 'Bond en Smolders.'